TRAININGEN EN WORKSHOPS 2017-02-21T18:58:13+00:00

TRAININGEN EN WORKSHOPS

Binnen onze trainingen en workshops maken we gebruik van een hands-on en challenge based aanpak voorzien van praktische tools en technieken. Al onze trainers hebben jarenlange ervaring in het onderwijs. We laten zien op welke manieren je leerlingen kunt ondersteunen bij het ontwikkelen van hun creatieve, analytische en probleemoplossende vaardigheden, evenals out-of-the-box denken, zelfvertrouwen en leiderschap.
Deelnemers van onze workshops komen terug met nieuwe ideeën en strategieën die direct toepasbaar zijn in de klas.
Kortom een compleet aanbod als je met thematisch onderwijs, projectgestuurd onderwijs en gepersonaliseerd leren aan de slag wil.

Wil je aan de slag? Laat het ons weten, we helpen je graag zo praktisch mogelijk op weg.

icon3 kopieINTRODUCTIE PROJECT-BASED LEARNING

Project Based Learning is een manier van onderwijs waarbij leerlingen uitgedaagd worden om door middel van projecten te leren. Door actief te werken aan ‘echte’ problemen worden leerlingen gestimuleerd om het geleerde direct toe te passen. Om dit te doen ontwikkelen zij allerlei strategieën. In deze training leer je meer over deze strategieën en ontwikkel je een visie hoe PBL bij jullie in school een plaats krijgt.

Geïnteresseerd? Stuur ons een mail   

icon1 kopieAAN DE SLAG MET PROJECTS4LEARNING

Je wil thematisch, projectgestuurd of vakoverstijgend aan de slag, maar waar begin je? Welke thema’s en materialen gebruik je? De materialen van Projects4Learning zijn kant en klaar en sluiten naadloos aan bij Project-Based Learning. Tijdens deze workshop kies je een (of een aantal) thema(s) en ga je hiermee aan de slag. Hoe ga je dit in de klas aanpakken? Hoe houd je zicht op wat de leerlingen gemaakt hebben en reflecteer je op het werk? Je kunt na deze workshop direct aan de slag.

Geïnteresseerd? Stuur ons een mail     

icon6 kopiePROJECTS4LEARNING DIGITAAL INZETTEN

Heb je op school tablets of laptops waarmee leerlingen kunnen werken? Dan kun je zelfs een stap verder gaan en Projects4Learning ook digitaal aanbieden. Het voordeel is dat de leerlingen hun portfolio direct digitaal opbouwen en jij als leerkracht eenvoudiger overzicht hebt over het gemaakte werk. Je leert tijdens de workshop waar de materialen staan, hoe je ze kunt inzetten en hoe je dit organiseert in de klas. Praktisch en direct toepasbaar.

Geïnteresseerd? Stuur ons een mail