GEÏNTEGREERDE THEMA’S

Projects4Learning bestaat thema’s waarbij vakken en 21e eeuwse vaardigheden geïntegreerd zijn, hierdoor leren leerlingen brede verbanden te leggen.  De hogere denkvaardigheden worden aangesproken in een breed spectrum van contexten. 

De thema’s  worden gepresenteerd in een gedetailleerd en visueel aantrekkelijk overzicht. Dit overzicht zit boordevol ”Non-Googleable” en onderzoeksvragen, uitdagende opdrachten. De diverse iconen geven aan waar de diverse vakken en vaardigheden geintegreerd zijn.

De digitale leeromgeving staat boordevol vragen en opdrachten, achtergrondinformatie, proefjes, sites en video’s, apps en nog veel meer!

EEN NIEUWE DIMENSIE VAN LEREN EN LESGEVEN!

GEÏNTERESSEERD IN PROJECTS4LEARNING?
WE KOMEN GRAAG LANGS VOOR EEN PRESENTATIE.

NEEM CONTACT MET ONS OP

DE WERELD VAN MORGEN KOPPELEN AAN HET ONDERWIJS VAN VANDAAG 

Het onderwijs bereidt leerlingen voor op hun toekomst maar het is vaak moeilijk voor te stellen hoe die toekomst er uit zal zien in een wereld die constant aan verandering onderhevig is. Dit impliceert dat we leerlingen moeten voorbereiden op banen die nog niet eens bestaan. Onze thema’s stimuleren creativiteit, kritisch denken, probleem oplossen en samenwerken. Deze 21st Century skills helpen leerlingen om zich voor te bereiden op de toekomst.

Kenmerken van Projects4Learning 

Dwarsverbanden tussen onderwerpen op alle niveaus
Geïntegreerde vakken en vaardigheden in meerdere contexten
Visueel aantrekkelijk en cognitief stimulerende inhoud
Voor leerlingen van 4 tot 16 jaar