Partners 2017-04-02T16:47:52+00:00

Onze partners

Onderwijs maak je samen en daarom hechten wij veel waarde aan het aangaan van langdurige samenwerkingen met waardevolle partners. Kunnen wij met jou samenwerken? Neem dan contact met ons op!

Educatief advies, begeleiding, opleiding en nascholing

IJsselgroep biedt hoogwaardig educatief advies, begeleiding, opleiding en nascholing.

Met als werkterrein de voorschoolse educatie en het primair- en voortgezet onderwijs. Gezamenlijke inzet van uw en onze denkkracht en daadkracht leidt tot blijvende ontwikkeling in uw school en bij docenten, leerlingen en hun ouders.

Met Bomberbot leer je meer dan programmeren!

Bomberbot is een volledig uitgewerkte lesmethode om kinderen van 8 tot 12 (groep 5 t/m 8) te leren programmeren. Voor het geven van Bomberbotlessen is geen ICT of programmeer kennis nodig. De lessenplannen en begeleiding van het Bomberbotteam per telefoon, mail en chat zorgen ervoor dat je als leerkracht leerlingen de basisprincipes van het programmeren kunt leren.

Games en leren gaan hand in hand; juist in het onderwijs.

Wij zijn een jong, innovatief bedrijf dat investeert in leeropbrengst in de applied game industry.  Games en leren gaan hand in hand; juist in het onderwijs. Deze overtuiging is de drijfveer achter Edutainment Games. Het startpunt bij de ontwikkeling van onze games is entertainment en we betrekken experts voor de didactische inhoud. Op deze manier garanderen we een goede balans van spel en inhoud.

Zoek naar apps die passen bij jouw vak of onderwerp

Zoek naar apps (ja, ook webapps) die passen bij jouw vak of onderwerp. Eduapp is dé plek voor het zoeken van innovatief lesmateriaal. Organiseer apps in lijsten en leer hoe je deze kan gebruiken in de klas. Bekijk wat andere leraren vinden van deze app en krijg ideeën hoe deze app te gebruiken in jouw les. Er zijn al meer dan 2.500 apps gemetadeerd naar het Nederlands onderwijssysteem.